fülöp-johanna-webszövegírásFülöp Johanna vagyok, letisztult, felhasználóbarát weboldalakat készítek kisvállalkozóknak valamint online szövegírással foglalkozom. Fő ügyfeleim egyéni vállalkozók, akiknek nincs idejük arra, hogy saját maguk tartalmát állítsák elő gyorsan és jó minőségben. 

Végzettségemet tekintve színházi, művészi ember vagyok, de több kitérő után végül az online marketingben találtam meg azt a változatosságot és kreativitást, amit annak idején a színházban kerestem. Szeretem a szakmám, mert nagyon izgalmas ügyfeleim vannak, akik legtöbbször indulásnál vagy a felfutásuk pillanatában keresnek meg. Jó érzés, hogy része lehetek egy-egy lendületes projektnek, egy karrierváltásnak, egy egyéni vállalkozó fejlődésének. 

A legnagyobb erősségem talán az, hogy az online marketinget komplex egységben látom - tehát ha valaki megkeres, mert weboldalt szeretne, akkor nem csak az oldalán kezdek el ötletelni, hanem segítek rendbe tenni az arculatát, átfogalmazni a szövegeit, akár új logót készíteni neki, vagy tanácsokat adni a közösségi média jelenlétére vonatkozóan is.

A marketing mellett szenvedélyem, hogy inpsirálni tudjak másokat, ennek megmutatkozása az AHAINSPIRÁCIÓ blog oldalam és workshopjaim.

Hogyan dolgozom?

Ha megkeresel, először mindenképpen találkoznunk kell, hogy megismerjem a személyiséged, a hozzáállásod, az alapelveid és vállalkozásod értékeit. Meg kell ismernem piaci profilodat és kitűzött céljaidat is. Ezután leszek képes arra, hogy jó szövegíró szolgáltatást nyújtsak Neked, amivel megszólítjuk a célközönséged és népszerűsítjük, eladjuk a termékeidet vagy szolgáltatásodat.

Miben tudok segíteni?

Egyszerű, felhasználóbarát weboldal készítésében vagy tartalmak előállításában, ami segít Neked az imázs-építésben, értékesítésben, az ügyfelek megszerzésében. Vagyis:

  • wordpress weboldal készítése betanítással
  • teljes weboldal-tartalom előállítása
  • webshop esetén termékleírások, blogposztok, más szöveges tartalmak előállítása
  • blogposztok írása

Ha szeretnél Velem dolgozni, itt tudsz árajánlatot kérni >>>