Webdesign saját fotókkal!

posted in: Uncategorized | 0

A webdesign kérdéskörben visszatérő probléma a megfelelő fotók kiválasztása, megvásárlása. Ha van benned elég energia és kreativitás, készíts saját fotókat, vagy válassz meglévő fotóid közül, és publikáld ezeket weboldaladon! A webfejlesztés kreatív terület, használd ki energiáidat!

Webdesign az én fotóimmal?

Szakíts a kételyekkel és tedd egyedivé és természetessé az oldalad! A látogatók jobban preferálják a valódi fotókat, mint az unalomig ismert imázs-fotókat, ráadásul pénzt takarítasz meg, ha SK fotókat töltesz fel a webre. Akár esküvőről, akár egyéni vállalkozásodról van szó a megfelelő képek kiválasztása nagy jelentőséggel bír és sajátos, Rád jellemző hangulatot ad oldaladnak.

Nincs pénz fotókra? Kovácsolj előnyt a hátrányból!

Készíts kamerával, vagy telefonnal egyedi fotót és legyen ez a webdesign vezére a weboldalnak. A pénzhiány kreatívvá tesz, használd ki ezt az alapelvet! A látogatók szeretik és keresik az egyedi tartalmakat, szeretik a valódi, életszerű fotókat. Kovácsolj előnyt a tőke-hiányból és old meg saját kezüleg a fotók kérdését! Ráadásul hiteles lesz a weboldal, és jóval több valódi érdeklődőt vonz majd.