webszövegírás-weboldal-készítés

TALÁLKOZZUNK ÉS EGYEZTESSÜK, MIT SZERETNÉL! 

A legjobb egy személyes találkozóval kezdeni. Ennek a keretében, együtt kitaláljuk a márkád főbb vonalaid és segítek felismerni a kommunikáció főbb irányát. Itt elmondhatod azt is, milyen költségkereted van a megrendelésre, mi az, ami mindenképpen kell és az irányadó árak mentén megtervezem a költségvetést. Ez a találkozó megrendelésre nem kötelez! 

Itt láthatod a főbb árakat - melyek tartalmazzák a BRAND irányvonalainak kijelölését is, minden esetben. Ha ilyen mélységben még nem gondolkodtál a vállalkozásról, ezt jól tudod majd használni más munkáknál is! 

Írj nekem itt: johanna@hannaweb.hu

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

WordPress rendszerű (később is könnyen kezelhető), felhasználóbarát, reszponzív weboldalt készítek neked, akár 1 hetes határidővel! Kitalálom helyetted a felépítést, akár egy egyszerűbb logót és arculatot és ezek mentén fogom felépíteni az oldalt. WordPress rendszerben dolgozom, a munka végén egy felhasználóbarát admin felületet kapsz, és megmutatom, hogy az oldal átadása után hogy tudod magadnak végrehajtani a frissítéseket, blogot írni, képeket feltölteni. Szükség esetén a weboldal teljes tartalmát is elkészítem: szövegeket kérek, felhasználható fotókat keresek és kitalálom az arculatot. 

ÁRAK

A munka nagyságától függ, megkeresésed alapján egyedi árajánlatot fogok adni. Irányadó ár: 5-6 menüpontos, reszponzív (mobilbarát), letisztult, alapvető funkciókkal (google maps, blog, facebook, contact form, stb.) felszerelt oldal kb. 100.000 Ft (nem tartalmazza a szövegírást). 

WEBOLDAL SZÖVEGÍRÁS

Gyorsan ható, a látogatót olvasásra csábító, pontosan megfogalmazott és tudatosan struktúrált szövegírás. Főoldal, bemutatkozások, termékek és szolgáltatások leírása + min. 3 db induló blog-poszt megírása. 

SEO-barát szövegek = a közösen átrágott kulcsszó-lista alapján felépített, mégsem robotikus szövegek. 

Struktúrált tartalom = keresőbarát tartalom.

ÁRAK

Egyéni árajánlat a terjedelem és téma függvényében. 

Irányadó ár: induló weboldal teljes, seo-barát szövegezése 30-60.000 Ft-tól, vagy karakterszám alapján (3 Ft/karakter).

BLOGPOSZT, PR CIKK SZÖVEGÍRÁS

A témádhoz/profilodhoz kapcsóló kreatív tartalom előállítása, kreatív szövegírás alkalomszerűen vagy rendszeresen. Ebben kérésed szerint szabadabban mozoghatok, rám bízhatod a témákat, de Te is adhatsz meg témát, a piaci igényeknek megfelelően. Ezekben az írásokban is fontos a keresőbarát megfogalmazás (kulcsszavak használata), de a lelkesítő, inspiráló megközelítés is! 

ÁRAK

3 Ft/karakter (szóközökkel, az elfogadott munka karakterszáma alapján) nagyobb mennyiség esetén kedvezménnyel.