weboldal-készítés-webszövegírás

MIÉRT FONTOS, HOGY JÓ LEGYEN A SZÖVEGED?

Ugye Te is átéltél már olyat, hogy valaki a külsejével nem nyűgözött le, de a szövege nagyon ütős volt? Érezted már, hogy teljesen átformálta a véleményed az, hogy a másiknak milyen szavai, mondatai voltak és azok hogy hatottak Rád?

Az online eszközök csak a formát teremtik meg, a tartalmat a szavak és a képek adják. Hiába van egy szép oldalad, ha hiányoznak  belőle a MEGFELELŐ SZAVAK. Ahogy az életben is, hiába tetszik valaki, ha két szót sem tudsz váltani vele! Tartalom kell, hisz a szavak azok, melyek hangulatot érzéseket teremtenek, kapcsolatot kezdeményeznek közted és a vevőid között, behatárolják a márkádat, felépítik céged megítélését, megszólítják és elkötelezik a célközönséget.

Én azt tanácsolom, hogy ne hanyagold el szövegeidet, mert azok vállalkozásod folyamatos kommunikátorai lesznek, éjjel-nappal! Fordíts időt arra, hogy megírod a szövegeket, vagy keress valakit, aki helyetted fog szöveget írni. 

JÓ SZÖVEGEK KELLENEK, AZONNAL? KERESS MEG!

Én maximálisan hiszek abban, hogy ha vállalkozásodban önmagadat valósítod meg, akkor szövegeid is rólad és a Te stílusodban kell, hogy szóljanak. Ezért a webszövegírás munkát mindig személyes találkozás előzi meg, ahol egy kérdéssor segítségével ráhangolódom brandre és együtt lefektetjük a kommunikáció alapjait, amit utána szövegekké alakítok. Ezek a szövegek kerülnek majd fel weboldaladra, eseményeid szövegeihez, kiadványaidba.

Ha kell minden szöveget megírok, Neked csak továbbítanod kell azt a grafikusnak/fejlesztőnek.

ELKÉSZÍTEM MÁRKÁD TELJES KOMMUNIKÁCIÓJÁT!

  • weboldalad teljes szövegének elkészítése, webes struktúra kialakítása
  • szlogenek és RÓLAM szöveg elkészítése
  • blogok, blogposztok írása
  • PR cikkek írása